Webbdesign, grafisk design och textarbete

linje

Villkor

Berätta vad du behöver hjälp med så skickar jag en offert. Du förbinder dig naturligtvis inte till någonting förrän du accepterar offerten.

Kommunikationen med mina kunder brukar fungera mycket bra via e-post och telefon. Kontakta mig om du vill diskutera ett personligt besök för till exempel fotografering för en webbplats.

Priser anges exklusive moms. Fakturering sker efter leverans. Betalningsvillkor 10 dagar netto. När betalning skett övergår upphovsrätten till det skapade materialet till dig.

Företaget innehar F-skattsedel.

 • Webbdesign

  • Arbetet med webbplatser kan variera oerhört mycket med avseende på bland annat antal sidor, önskemål om avancerade funktioner samt behov av fotoredigering och textarbete. Du kanske vill ha ett kontaktformulär, ett bildspel eller möjlighet att själv enkelt lägga in nyheter. En revidering av en befintlig webbplats kan också vara mer eller mindre omfattande. Givetvis hjälper jag till med publiceringen av webbplatsen. Jag lämnar en offert baserad på dina krav på webbplatsen.

 • Grafisk design

  • För en grafisk profil eller design av trycksaker och annonser lämnar jag en offert.

   Priset för en logotyp beror på beräknad tidsåtgång och kan variera mellan 800:- och 2400:-. Kontakta mig för en diskussion så lämnar jag en offert.

   Prisexempel för design och tryckning av visitkort (exklusive design av logotyp och frakt): 500 st enkelsidiga kostar 1800:-.

 • Textarbete

  • Korrekturläsning innebär att läsa igenom en text och rätta den med avseende på grammatik, stavning, interpunktion och avstavning. Språkgranskning utgör ett mera omfattande arbete med texten, då även disposition, formuleringar, stil och begriplighet ligger till grund för ändringar. För att kunna lämna en offert behöver jag se texten först.

   För övriga textarbeten, till exempel formulering av texter och skapande av dokument, lämnar jag en offert utifrån din beskrivning av önskad tjänst.